DIT IS HET NIEUWE TIJGER SHIRT VAN BEAU!

Door Renske:

Bij de geboorte van Julie kreeg ik echt best wel wat kleding als kraamcadeautjes, ik vond toen al niet zomaar alles leuk, maar eigenlijk is mijn echte liefde voor kindermode pas erna ontstaan. Bij Phileine was ik al een stuk kritischer en in de tijd rondom haar geboorte kwam ik mede door heel actief alles te volgen op social media in aanraking met zoveel merken waar ik eerst echt nog nooit van gehoord had. Een paar maanden na haar geboorte begon ik als gastblogger hier op Kindermodeblog om iets met deze groeiende liefde voor kindermode te gaan doen. Toen weer een aantal maanden later Beau geboren werd “durfde” niemand mij ineens meer  kleertjes te geven. Wat ik alleen maar grappig vind want ik vind het altijd leuk om kleertjes te krijgen maar ben inderdaad wat kritischer dan menig andere moeders uit mijn omgeving.

Mijn eigen moeder durft inmiddels ook niet meer zomaar iets te kopen, maar stuurt mij wel geregeld foto’s als ze ergens iets ziet. Superhandig want zo hoeft het ook niet meteen weer geretourneerd te worden als ik het niet leuk blijk te vinden. Laatst was ze een weekje in Noorwegen en herkende daar veel van mijn kledingstijl voor de kinderen terug in de winkels. Logisch, want er komen zoveel leuke kinderkledingmerken uit Scandinavië. Er werd flink wat heen en weer geappt maar bij het vinden van dit shirt voor Beau wist ze al zeker dat ik het leuk zou vinden. Eigenlijk een vrij simpel wit shirtje met omgeslagen mouwtjes (hou ik van) maar met mijn all time favorite panter, niet als print maar levensgroot op de rug en een subtiel kleintje op de voorkant.  Ik zei inpakken en meenemen graag! Toen ik ‘m kreeg bleek het ‘gewoon’ bij H&M vandaan te komen maar dat maakt natuurlijk helemaal niks uit. Krijgen als vakantiecadeautje van je moeder is veeel leuker dan dat ik het zelf shop tijdens een doordeweekse online shopsessie toch?

Ik heb het shirtje inmiddels hier in de winkels ook zien hangen, ik kan ‘m alleen online nog niet vinden. Dus  mocht je ‘m leuk vinden, even de Hennes in lopen! Uiteraard hangt er een budget prijsje aan! Beau draagt het hier op een grijs harembroekje van Zara uit de collectie van vorig jaar met Toms eronder. Alle mede panterfans kunnen weer een exemplaar aan hun collectie toevoegen 😉

Je kunt via deze link shoppen bij de H&M

Klik hier om direct bij de H&M te shoppen

Wat vind jij van Beau zijn nieuwe Tijger T-shirt?

Plaats een reactie