DE STOERE NIEUWE SCHOOL OUTFIT VAN BEAU!

Door Renske:

Nou vorige week was het dan zover, Beau ging voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Het is het schooltje waar Phileine al 3 keer in de week naar toe gaat dus hij was er al een heel jaar geweest om mee te brengen en op te halen. Ik had er een beetje een hard hoofd in want in tegenstelling tot de meisjes is Beau nooit naar de crèche geweest. Vanaf het moment dat ik weer ben gaan werken na zijn geboorte hebben we een oppas aan huis en is hij dus ook altijd thuis en daarnaast hangt hij het liefst aan z’n moeder. Mijn voorgevoel klopte we een beetje, brengen en ophalen is niet hetzelfde als ook daadwerkelijk blijven. En hij heeft het best moeilijk op het schooltje, de 2e keer pakte meneer na een half uur z’n tas en z’n jas en ging bij de deur staan. Hij vond het mooi geweest….. 😉 Het zal wel gewoon wennen zijn en we gaan elke week gewoon even kijken hoe het gaat, daarbij is Phileine er ook bij dus hij hoeft zich gelukkig niet alleen te voelen.

Toen ik ‘m zo zag zitten op zijn schooltje tussen alle kindjes in vond ik ‘m wel ineens zo groot en stoer. Echt een mannetje aan het worden waar een behoorlijke kop op zit als ik de juffen mag geloven. Geen idee van wie hij dat heeft……..  😉 Maar ik dacht wel, bij een groot stoer mannetje hoort een nieuwe grote stoere outfit! En aangezien het weer steeds treuriger wordt heb ik er een echte herfst / winter outfit van gemaakt! Deze zwarte Stan Smithjes met goudkleurig achterkantje had ik al eerder voor hem geshopt en bij Zara vond ik deze zwarte biker jeans erbij. Een stoer broekje met verwassen look en kniestukken maar wel lekker elastisch. Ik heb het gecombineerd met een oude sweater van Lindex die nog van Julie geweest is en nog steeds één van mijn big favourites is. Deze peuter is weer klaar voor zijn volgende poging op school, benieuwd hoe lang hij het deze keer vol gaat houden….Heb jij de herfstoutfits al klaarliggen?

Je kunt het broekje hier shoppen 

Klik hier om de jeans te shoppen

Wat vind jij van de stoere nieuwe outfit van Beau?

Plaats een reactie