HET STOERE TIJGER T-SHIRT VAN BEAU

Door Nathalie:

Hebben jullie daar ook last van: bang dat de kids te weinig kleding hebben. Nou ik wel. Als ik hoor dat het 20 graden gaat worden denk ik “o nee hebben de boys wel genoeg kleding om met dat zomerse weer aan te trekken”. Uiteraard hebben ze genoeg en kunnen ze weken vooruit, maar wanneer ik hoor dat het heerlijk warm gaat worden geeft het mij een vrijbrief om weer wat leuks te shoppen. En laat het nou heerlijk weer zijn deze maand dus ik struinde wat rond op internet en zo kwam ik bij Zara.

Ik kijk geregeld of ze nog leuke nieuwe items binnen hebben gekregen en dit keer viel mijn oog op dit shirt met deze geweldige print. Allemaal kleine tijgers voor mijn kleine tijger. Ik was meteen verliefd. Ik hou erg van dierenprintjes, maar het moet ook weer niet te druk worden. En bij dit shirtje was dat niet het geval…allemaal erg subtiel en goed te combineren. In de sale van vorige zomer had ik dit korte zwarte jeansbroekje van I dig denim al geshopt. Super leuke combi samen. Voor Beau moesten er ook nog leuke sandaaltjes geshopt worden, want deze had meneertje nog niet. Bij Nolten schoenen slaagde voor deze camelkleurige Kipling sandaaltjes en de combi was compleet. Wanneer Beau iets nieuws aan krijgt staat hij altijd te glunderen en zegt die: Wauw! Nou meer hoef ik er dan ook niet aan toe te voegen. Vinden jullie deze combi ook zo leuk?

Je kunt het T-shirt hier shoppen

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen

Is dit T-shirt ook iets voor jouw zoontje?

Plaats een reactie