DE VERJAARDAGSOUTFIT VAN BEAU!


Door Renske:

Afgelopen zaterdag was het feest bij ons thuis! Beau is namelijk 2 jaar geworden! Misschien is het omdat hij de jongste is en het is lekker cliche, maar jeetje wat is die 2 jaar voorbij gevlogen. Waar hij vorig jaar motorisch een beetje achterliep, heeft hij dat dit jaar helemaal ingehaald. Hij loopt niet maar hij dribbelt, hij rent niet maar hij sprint, doet alles het liefst head first, en waarom rustig ergens vanaf gaan als je je ook gewoon naar beneden kan laten storten?  Je begrijpt, voor een van zichzelf niet zo heldhaftige moeder die meisjes gewend is, is dat best wel vaak billen knijpen. We hebben er ook al redelijk wat tanden-door-lippen op zitten en het eerste geplakte gat in z’n voorhoofd is ook afgevinkt! Maar he, never a dull moment!

Zaterdag hebben we een klein feestje gevierd want we vieren Beau z’n verjaardag nog samen met die van Julie over 2 weken. Maar klein feestje of niet, bij een verjaardag hoort een verjaardagsoutfit. En als je eind juli jarig bent moet dat natuurlijk een zomerse outfit zijn! In mijn zoektocht naar deze “party”-outfit kwam ik terecht op Maysons, een webshop waar ik vaker wat besteld had en zij bieden (een deel van) hun collectie met 70% korting aan. En ik bofte want er was echt nog veel leuks in zijn maat! Ik koos voor dit broekje met palmbomen van Little 10days van sweatstof, komt nu nog baggy over z’n knie maar kan met de elastische band aan de bovenkant volgend jaar gewoon iets korter doorgedragen worden.

En voor erop kocht ik dit groen/grijzige shirtje van Small Rags waarvan ik de kleur te gek bij hem vind staan. Beide items dus met 70%! Ik heb hier voor de meisjes ook meteen een en ander uitgezocht. Ik bedoel,70% korting ….. Je zou toch gewoon een dief zijn van je eigen portemonnee als je dit negeert.

Je kunt de items via deze link shoppen in de sale

Klik hier om direct te shoppen

Wat vind jij van Beau zijn nieuwe outfit?

Tags: , , ,

Plaats een reactie