DE STOERE VERJAARDAGSOUTFIT VAN BEAU


Door Renske:

En toen was hij alweer 1! Wow time flies, zo’n cliché, maar zo waar! Afgelopen jaar is echt voorbij gevlogen, maar wat een heerlijk mannetje is Beau geworden in een jaar! Hij groeit als een malle en ziet er door z’n volle bos met haar af en toe uit als een 2 jarige, maar beweegt als een baby van zo’n 6 maanden (lees: aartslui en komt nog niet vooruit). Wij hebben de verjaardagen van alle drie de kids binnen 6 weken en Beau is als tweede aan de beurt. Julie kon niet wachten tot Beau jarig was alleen maar omdat zij dan eindelijk als eerste aan de beurt is (“waarom ben ik aaaaaaaaaaltijd als laatste jarig”). Phileine hebben we al gevierd en Beau en Julie vieren we over 2 weken samen als Julie 4 wordt. Maar natuurlijk laten we vandaag niet zomaar voorbij gaan en gaan we er een taartje op eten, met veel slagroom en met de handen, leukste moment van de eerste verjaardag

En bij jarig zijn hoort een nieuwe outfit! Ik ging voor Beau op zoek naar een verjaardagsoutfit en dit is bij jongens toch net anders dan bij meisjes merkte ik. Ik hou zelf bijvoorbeeld niet van overhemden bij jongens als ze zo klein zijn en verder is er eigenlijk niks ‘anders of speciaals” van te maken. Maar dat mag uiteraard de pret niet drukken want nieuwe kleren zijn nieuwe kleren! En als je het 2 keer viert mag je dus 2 nieuwe outfits kopen, tenminste dat is mijn eigen zelfbedachte regel. Voor het echte feest bewaren we zijn kleertjes nog even maar voor zijn verjaardag vandaag ben ik voor deze Zara-outfit gegaan.

Een grijs gemêleerd harembroekje van een superzacht stofje met een witte longsleeve met knoopjes waar je de mouwtjes van kan omrollen. Wel zo handig met een cakesmash in de planning en de ondanks de ontbrekende zon toch fijne temperatuur van vandaag. Beau is er helemaal klaar voor om 1 te zijn!

Je kunt de verjaardagsoutfit van Beau hier shoppen

DSC05350 DSC05354 DSC05395 DSC05373-002 DSC05369

Klik hier om direct te shoppen bij de Zara

Wat vind jij van de outfit van Beau?

Tags: , , ,

Plaats een reactie