JULIE IN TULE ROK VAN SCOTCH R’BELLE


Door Renske:

Yes die zomersale houdt maar aan, en dat midden in de zomer als alles nog gewoon gedragen kan worden! Er is 1 merk dat ik elke sale sowieso grondig doorzoek en dat is Scotch R’belle, ik vind echt bijna alles van dat merk leuk voor Julie. Ik vind het wel best wel prijzig en voor sommige items gaat me dat gewoon te ver. Maar niet in hun sale, want dan wordt uiteindelijk alles naar 50% afgeprijst en zo wordt het gewoon weer leuk betaalbaar. En ik moet zeggen, er is ook nog echt veel over en dus sla ik graag in tijdens de sale.

Dit jaar was mijn oog al gevallen op deze roze tule rok. De kleur, het materiaal en de band zijn precies wat Julie het liefste wil in een rok. Onder het tule zit nog een stof met een felle gele kleur wat weer een leuk effect geeft. Vorig jaar hebben we de voorganger van deze rok gescoord en die is nu nog steeds een van haar lievelings dus ik wist dat ik met deze aankoop punten zou scoren.

Omdat Julie op zo’n rokje perse een shirt wil dragen dat er in kan (anders zie je de band niet mam…) heb ik ook nog gekozen voor dit poederroze t-shirtje. Oogt simpel maar het stofje is van zogeheten crêpe-jersey en daardoor toch weer even net anders. Ik had het niet speciaal voor op deze rok gekocht want ik dacht dat het dan wel heel zoetsappig zou worden met al dat roze, maar Julie wilde het heel graag. En met deze hoge All Stars eronder voor een iets stoerder effect vind ik het eigenlijk wel een superleuke combi.

Je kunt de rok hier shoppen in de Sale

Klik hier om de rok direct in de sale te shoppen 

Wat vind jij van Julie haar nieuwe outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie