SCOTCH R’BELLE | OUTFIT JULIE

Door Renske:

Gingen we toch zomaar afgelopen weken van winterjas hop meteen naar ‘geen jas’.
Heerlijk hoor en je hoort mij absoluut niet klagen maar als je als 3-jarig meisje al heel lang moet wachten tot je eindelijk je nieuwe jas aan kan wil je helemaal niet zonder jas naar buiten! En ik begrijp dat ze zo graag haar nieuwe jas aan wilde, ik ben er namelijk zelf ook nogal weg van. En deze week komt hij goed van pas!

Dit is zo’n jas waarvan je had gehoopt dat ie ook in volwassen maten te verkrijgen zou zijn.
In mijn zoektocht naar de ultieme zomerjas heb ik alle collecties bekeken,maar net zoals bij haar winterjas en haar zomerjas van vorig jaar kwam ik ook nu voor Julie weer bij Scotch R’belle uit. I love dat merk!
Dit bomberjack van glimmende stof heeft een te gekke print op de achterkant, een klein embleempje op de voorkant, een leuk printje aan de binnenkant en niet onbelangrijk voor een meisje van deze leeftijd; hij is roze! Ook qua pasvorm vind ik ‘m precies goed zitten, ze kan ‘m open en dicht dragen.  Nog niet veel gedragen maar we gaan er vast nog heel veel plezier van hebben! En zo niet dan kijken we er gewoon heel veel naar 🙂
Julie draagt ‘m hier op een legging van Benetton, een wit shirtje van Zara en haar witte Adidasjes eronder.

IMG_8051
IMG_8061
IMG_8067
IMG_8059
IMG_8065
IMG_8048
Heb jij ook al een zomerjas voor je zoon of dochter in de kast hangen?
Tags: , , ,

Plaats een reactie