SCOTCH R’BELLE | OUTFIT JULIE


Door: Renske

Het zijn drukke tijden voor me, over twee weken ga ik met zwangerschapsverlof. En omdat baby nr 3 wel heel kort op Phileine komt neem ik 2 maanden extra verlof om wat langer thuis te kunnen zijn, te wennen aan de drukte en hopelijk op den duur weer een beetje rust te creëren. Dat houdt wel in dat ik dus na volgende week vrijdag de deur van m’n werk voor een half jaar sluit en ik dus voor een half jaar alles moet overdragen en erop moet vertrouwen dat anderen mijn werk goed gaan doen. Dat komt uiteindelijk heus goed, maar op dit moment zit ik er middenin en heb ik het gevoel dat ik het nooit af ga krijgen.

Daarnaast krijgen wij hopelijk binnen 2 en 4 weken de sleutel van ons nieuwe huis. Superleuk natuurlijk maar omdat we het hele huis laten verbouwen moeten we ineens al alles gaan uitzoeken. Keuzes maken over keuken, badkamers, vloeren, kleuren, tegels, etc. etc.  Elk uurtje dat nu dus niet aan de kids of werk besteed wordt zijn wij hier mee bezig. Uiteindelijk wordt het een paleisje, maar qua  planning…….

En dan is er nog iets over twee weken, en eigenlijk het belangrijkste…..Phileine wordt 1!
Iets dat we uiteraard groots willen vieren. En ondanks dat ik mijn favoriete hobby (kinderkleding shoppen) op dit moment aan het verwaarlozen ben had ik gelukkig voor d’r verjaardagsoutfit al vooruit geshopt en kunnen we zelfs kiezen. Maar daarover later meer de volgende keer!
Ik liet Julie laatst een mogelijk verjaardagsjurkje van Phileine zien, toen zei ze: “mooi, ik ook nieuwe jurk voor Phileines verjaardag?  Tja daar had ze natuurlijk een punt, beste reden om iets nieuws te krijgen natuurlijk!
Ik ben al jaren fan van het merk Scotch R’belle. Ik draag zelf ook graag Maison Scotch maar moet eerlijk bekennen dat ik ook bijv. leggings van Scotch R’belle in de grootste maat voor mezelf aanschaf. En nu Julie EINDELIJK bijna maat 104 heeft was dit een goede reden om eens met haar bij Scotch naar binnen te lopen en een jurkje uit te zoeken voor de 1e verjaardag van d’r zusje.
Het is dit wit met blauw gestreepte jurkje geworden van jerseystof  met een versierde halslijn. De jurk heeft in het midden een goud stoffen bandje met glittertjes, er zitten zakken in en hij loopt wat wijder uit waardoor ze er als een soort ballerina rondjes in kan draaien.
Ook al is hij eigenlijk nog een beetje groot…..Julie was verkocht en wij ook!
Uiteraard mochten van haar tijdens het maken van de foto’s haar panterslippers, zonnebril en rieten hoed niet ontbreken.

Een leuk detail……je shopt ‘m nu met korting in de online shop van Scotch & Soda!

Wat vinden jullie van Julie d’r nieuwe “partydress” ?

DSC01511

DSC01550

DSC01522

Je kunt de jurk shoppen via deze link

Wat vinden jullie van Julie d’r party dress?

Tags: