MIES & CO BIJ TODDLERS AND TEES


Wanneer je in verwachting bent van je (eerste) kindje gaat er een nieuwe wereld voor je open. En wat voor één, want wat zijn er een hoop mooie baby- en kindermode merken te vinden. Super leuk dus om je helemaal te oriënteren en te kijken welke stijl het beste bij jou past.

Bij Toddlers and Tees shop je voor je kleintje de leukste baby- en kinderkleding merken. Zo stuitte wij op het prachtige baby & lifestyle merk Mies & Co. Een relatief nieuw merk met prachtige producten voor je kleintje die ook perfect aansluiten op de stijl van mama. Een extra fijne bijkomstigheid 😉 Stoere en stijlvolle producten die het prille leven van je kleintje nog aangenamer maken. Van boxkleden tot swaddles, dekentjes en knuffels, deze collectie is echt een aanrader voor alle mommy’s -to be-!

De producten van Mies & Co zijn gemaakt van de meest zachte materialen en stuk voor stuk tot in detail afgewerkt. Subtiele prints die in ieder interieur passen en lang mee gaan. Bij het zien van de collectie kan je bijna niet wachten om ze te kunnen gebruiken voor je kleine mini-me.

Dus ben jij nog opzoek naar mooie producten voor je baby, of ben je opzoek naar een waanzinnig kraamcadeau? Neem dan zeker even een kijkje bij Toddlers and Tees, want ze hebben nog veel meer moois…

Klik hier om de collectie van Mies & Co te shoppen bij Toddlers and Tees 

Klik hier om direct naar de webshop van Toddlers and Teed te gaan 

Kende jij het baby- & lifestyle merk Mies & Co al?

Tags: , ,

Plaats een reactie