MAD ABOUT MINI | HET NIEUWE SHIRT VAN MEX


Door Joliek:

Eindelijk is het zover! We zijn aan het genieten van onze welverdiende vakantie in Toscane. We zitten in de heerlijke zomerse temperaturen en ik trek Mex de komende weken het liefst zo min mogelijk aan. Aan de vakantie komt uiteindelijk toch een eind en dan moet er natuurlijk wel genoeg in de kast liggen voor deze (te) snel groeiende jongen.

Een tijdje terug las ik iets over het Australische merk Mad About Mini wat meteen mijn interesse wekte. Ik nam een kijkje op hun site en was al snel verkocht. Super gave prints, mooie kleuren en bijna alle kledingstukken zijn unisex. Doordat het een Australisch merk is zijn de seizoenen natuurlijk precies omgedraaid. Je kunt dus in hun sale items scoren voor het seizoen dat er bij ons aankomt. Daar moet je dan natuurlijk wel een beetje snel bij zijn anders loop je je favoriete item misschien net mis.

Ik kleed Mex altijd wel graag een beetje stoer aan, maar dit shirtje met dit hele schattige printje, kon ik niet laten liggen. De kleur van het shirtje vind ik geweldig en de kwaliteit is super. Ze hebben nog een aantal hele leuke items in de sale dus ik raad jullie zeker aan om snel even een kijkje nemen bij dit fantastische merk!

Klik hier om naar de webshop van Mad About Mini te gaan

Klik hier om direct bij Mad About Mini te shoppen

Ken jij dit kinderkleding merk al? En wat vind jij van de collectie?

Plaats een reactie