3X GAVE KINDERMODE MERKEN DIE ZIJN UITGELEVERD


De zomervakantie is begonnen en hoewel jij vast met het gezin nog lekker gaat genieten – of al aan het genieten bent – van een welverdiende vakantie in binnen of buitenland stromen de eerste wintercollecties alweer de webshops binnen. Een moment waar we stiekem met z’n allen ieder seizoen weer naar uit kijken!  Wat brengen de nieuwe collecties, welke kleuren gaan we zien, welk kinderkleding merk komt met de leukste printjes en trends?

Ook bij Kixx Online staan de eerste nieuwe wintercollecties al online en deze zijn om hebberig van te worden. Groen is een kleur die we dit najaar veel gaan zien in verschillende kleurtonen. Van mosgroen tot army groen, it’s up to you! Verder zien we veel denim, voor zowel de boys als girls. Durf hiervoor ook eens te kiezen voor denim on denim. De space trend zien we dit najaar ook volop voorbij komen. In prints, stoffen, applicaties en patronen zien we deze trend bij verschillende kindermode merken terug en zal ook bij de kids zeker een favoriet zijn.

Wij hebben alvast 3 gave wintercollecties die nu zijn uitgeleverd voor je op een rijtje gezet en een aantal favorieten voor je bij elkaar geshopt. Welke collectie is jouw favoriet? En naar welk kinderkleding merk kijk jij enorm uit? Leuk als je het ons hieronder of in een reactie op Facebook laat weten!

1.Molo
Stoere prints en opvallende en kleurrijke items voor de boys en girls! Met de collectie van Molo kun je er lekker op los mix & matchen. En heb jij de waanzinnige rok uit de nieuwe collectie al gespot? Een echte favoriet hier en misschien wel de topper van dit seizoen!

1.Sweater

2. Rok

3.Sweater

2.Scotch Shrunk & Scotch R’belle
De kinderkleding collectie van Scotch Shrunk & Scotch R’belle ziet er weer zo gaaf uit. Het liefst zouden we de collectie zo willen kopiëren naar onze eigen kledingkast. Gelukkig shop je bij Scotch ook voor jezelf de leukste items. Toffe printjes, uitgewerkte details en een echt Scotch sfeertje wat we van ze gewend zijn. Shoppen maar.

4.Denim jack

5.T-shirt

6.Rugtas

7.Winterjas

3.Tumble ‘n Dry
De kinderkleding collectie van Tumble ‘n Dry is er ook eentje om naar uit te kijken. Items van dit kindermode merk zien we in bijna iedere kinderkledingkast wel terug. Niet gek ook, want de collectie ziet er niet alleen weer super uit ook shop je de collectie van Tumble voor een fijne prijs. Zachte materialen en een combi van stoer en girly.

8.Jurk

9.Sweater

10.Rok

Welk merk shop jij graag voor je zoon of dochter? En welke collectie is jouw favoriet?

Tags: ,

Plaats een reactie