MON PETIT LOUP ZOMERJASSEN SHOP JE NU MET 50% KORTING


Tip Tip Tip! Vanaf vandaag shop je namelijk de prachtige zomerjassen van het Nederlandse kinderjassen merk Mon Petit Loup met 50% korting! Als dat geen lekker begin van het weekend is weten wij het ook niet meer ūüėČ

De kinderjassen van Mon Petit Loup zijn van goede kwaliteit en écht uniek. De jassen hebben stuk voor stuk waanzinnig gave voeringen en verrassende kleuren en/of materiaal combinaties. Aan alles is te zien dat er met liefde en aandacht aan gewerkt is. Absoluut geen 13 in het dozijn jassen en daarom dus extra speciaal. En dat je ze nu dus shopt met een waanzinnige korting moet je je vooral geen twee keer laten zeggen, want op = op!  Dus hup, neem snel een kijkje in de webshop voor jouw favoriete exemplaar.

Ken jij dit kinderjassen merk al? Leuk als je het ons laat weten in een reactie onder deze blog of op Facebook!

Je shopt de jassen via deze link met 50% in de Sale bij Mon Petit Loup

Klik hier om direct naar de webshop van Mon Petit Loup te gaan

Welke zomerjas is jouw favoriet en mag zo bij jullie aan de kapstok komen te hangen?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie