MON PETIT LOUP KINDERJASSEN (TIP)


Toen ik de kinderjassen van het waanzinnige mooie kindermodemerk Mon Petit Loup zag was ik meteen verkocht! Ik wil dit kinderjassen merk dan ook graag, héél graag met je delen! Want het vinden van de perfecte zomer en straks ook winterjas – ja winterjas, je kan er maar beter vroeg bij zijn! – is voor veel moeders soms nog best een zoektocht. Ook voor mij! Want toen ik laatst even snel een zomerjas voor Oliver dacht te scoren in de stad, viste ik mooi naast het net. Dus besloot ik mijn zoektocht online verder te zetten. Ik vind het belangrijk dat een kinderjas van goede kwaliteit is, maar dat ie er ook superhip uitziet! En graag ook een beetje praktisch aub! Met het nieuwe kinderjassen merk Mon Petit Loup wordt een gat perfect opgevuld in de kindermodemarkt. Een te gek kinderjassen merk, waarbij misgrijpen verleden tijd is. Yes!

Over Mon Petit Loup
De kinderjassen van Mon Petit Loup zijn ontworpen door Ingrid en Sacha, moeder en dochter die samen de liefde en passie voor styling en mode delen. En dit is zeker terug te zien in de jassen. Kwaliteit, draagbaarheid en originaliteit staat voorop, kinderen moeten heerlijk kunnen spelen en bewegen zonder dat dit ten koste gaat van het ontwerp. De collectie bestaat uit jassen voor zowel jongens als meisjes en ieder model is uniek door het gebruik van hoogwaardige stoffen en verrassende prints en kleuren. Van coole reversible bomber jassen – hoe bedoel je super gaaf én praktisch – tot mooie A-lijn jassen en denim parka’s! Over elk detail, het materiaal, de print én accessoire is nagedacht en de afwerking is tot in de puntjes verzorgd. Mijn kindermode hartje maakt zeker een sprongetje bij het zien van al dit moois. Ik raad je dan ook zeker aan snel een kijkje te nemen in deze mooie kinderjassen webshop! Wat vind jij van Mon Petit Loup? Be inspired en ik kijk uit naar je reactie! Laat je het even weten op Facebook?

Je kunt via deze link naar de webshop van Mon Petit Loup

MPLZomer16-73

MPLZomer16-14

MPLZomer16-159

MPLZomer16-45

MPLZomer16-53

MPLZomer16-184

MPLZomer16-166

MPLZomer16-213

Klik hier om direct naar de website van Mon Petit Loup te gaan

Wat vind jij van de jassen van Mon Petit Loup? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten in een reactie op onze Facebook Pagina! 

Tags: , , ,

Plaats een reactie