BERGSTEIN REGENLAARSJES: EEN MUSTHAVE VOOR IEDER SEIZOEN

Door Nienke:

Je kent ze vast al. Dat kan haast niet anders. Deze zijn, zeker op een regenachtige dag als gister, onmisbaar! Ik moet bekennen dat ik er even een doekje overheen gehaald heb voordat ik deze foto’s maakte, want Jaelyn draagt ze heel intensief. Sowieso altijd als ze de tuin in gaat. Want ze hoeft geen veters te strikken of klittenband open en dicht te maken. Ideaal! Ze speelt veel in de achtertuin en gaat sowieso elke dag naar de kippen, om de eieren te pakken en de kippen te aaien en te knuffelen. Eerst had Jaelyn ze in het donker blauw. Maar nu, (alvast) een maatje groter, in een van mijn lievelingskleuren, coraal! Ik heb het natuurlijk over de Bergstein laarsjes.

Verder droeg Jaelyn een legging van een van onze favo merkjes, Mingo. Zo fijn, vind ik, dat de items van Mingo echt met alles te combineren zijn. En door de fijne pasvorm doet ze er heel lang mee. Aanrader dus!;) De sjaal is ook van Mingo en het hele jaar door te dragen. Het shirt is van Mini Rodini. Deze vond ze destijds in de winkel gelijk super mooi. Waarom? Omdat er “mama” op staat! De M van mama. Haha. Liefje!

Je shopt de fijne laarsjes hier bij Nelson

Klik hier om de laarsjes direct te shoppen bij Nelson

Draagt jouw zoon/dochter ook zo graag laarzen?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie