Stijlvol bankhangen in H&M en Mini Rodini


Door: Daniëlle

De sneeuw is dit weekend weggespoeld door de regen. Ik voelde een lichte tinteling van herfst blues opkomen, maar ik liet me niet meeslepen in deze negatieve gedachten. Want als je lekker binnen kan blijven knutselen, fröbelen en fratsen hoeven we ons nergens druk over te maken. Het enige jammere is dat ik van te lang binnen zitten enorme opruimwoede krijg. Dus tussen het tekenen, digitaal puzzelen op de iPad en stempelen door had ik nog wat tijd over om de berg was op te ruimen en de vingerverf van de muren te poetsen.

Uiteraard hadden we ook nog wat tijd om heerlijk op de bank te hangen en een filmpje te kijken. Nou ja, Sara Lou heeft niet overdreven een spanningsboog van 13 seconden, dus stilzitten is er niet bij. Logisch bij een kind van 1,5 jaar, maar soms is het toch jammer dat je huis na een middagslaapje meteen weer verandert in een ontplofte speeltuin. Ik ben van mening dat dat moet kunnen want je wilt de ‘vrije expressie’ van je kind ook niet onderdrukken, maar daarom is het ook fijn (voor zowel Sara Lou als voor mij) om lekker buiten te spelen. Maar daar was het geen weer voor en mevrouw had geen zin om naar buiten te gaan. Nou ja, dat dacht ik…

Terwijl we in de ochtend een fijn bankhang-outfitje hadden uitgezocht – een lekkere zondagssweater van H&M met een stretch spijkerbroekje van Zara – wilde madame de hele dag haar ‘nieuwe’ felrode Bergstein regenlaarsjes aan. Nu houd ik erg van kinderen met een eigen mening, maar die kunnen soms net te veel hun zin doordrijven 😉 Na herhaaldelijk het commentaar mama uit was het duidelijk dat we toch wel degelijk naar buiten moesten voor een middagje plassenstampen en rollebollen door de regen. Dus hup, jas aan en vooruit met de geit. Vervolgens hoorde ik na een half uurtje geluiden in de trant van mama bah waarmee ze aankondigde weer naar binnen te willen. Gelukkig, want ik was na drie minuten al verkleumd. Bij thuiskomst hebben we lekker de openhaard aangezet en mochten eindelijk de laarsjes uit. Deze werden zonder pardon verruild door haar Noorse winterslofjes. De rest van de dag was het tijd voor heerlijk bankhangen en mama kon ongestoord nog een paar leuke online aankopen doen waaronder deze heerlijke reversible Panda sweater  (ik kon het niet laten) van Mini Rodini en nieuwe Vans voor de zomer. Uiteindelijk werd het dus toch nog een zonnige zondag…

Sara Lou met Bergstein laarsjes

 

Sara Lou H&M sweater

 

Mini Rodini Panda

Tags: , , , ,

Plaats een reactie