DE NIEUWE ONESIE VAN MEX!


Door Joliek:

Deze week een stukje over mijn minst favoriete item, de pyjama. Ik vind pyjama’s bij volwassenen, zeker bij mannen, vaak niet zo charmant. Bij kinderen vind ik het wel schattig staan en er is best veel leuks op de markt. Nou vind ik het bij baby’s wel wat lastiger. Ik vind het moeilijk te bepalen wat Mex ‘s nachts onder zijn slaapzak aan moet om het niet te warm of te koud te hebben.

Een tijdje geleden had hij een leuk pyjamaatje van het merk Claesens, maar daar is hij inmiddels uitgegroeid. En aangezien ik tot op heden nog geen leuke vervangende tweedelige pyjama heb gevonden, kies ik nu eigenlijk altijd voor een onesie. Daarin heb je veel keus en het staat ook nog eens super schattig. Bij de Zara zag ik dit pyjamapakje hangen en die moest natuurlijk met mij mee naar huis. Een leuke zwart/wit geruite pyjama met X’s en O’s. En handig voor de kindjes die al kunnen staan/lopen, vanaf maat 74 zit er een antislip X en O onder de voetjes.

Ik ben erg blij met mijn aankoop, want Mex slaapt en speelt er heerlijk in, dus ik raad hem iedereen aan.Hij valt wel redelijk klein, dus bij twijfel beter een maatje groter aanschaffen. Hebben jullie deze leuke pyjama al in huis?

Je kunt de onesie hier shoppen voor een héél fijn prijsje

Klik hier om de onesie direct te shoppen

Wat vind jij van Mex zijn nieuwe pyjama?

Plaats een reactie