HET NIEUWE ZOMERPAKJE VAN MEX


Door Joliek:

Afgelopen week was weer een drukke week met ziekenhuisbezoekjes. Mex z’n standaard ziekenhuis afspraak in Rotterdam stond weer op de planning en we hadden een afspraak bij de fysio in het ziekenhuis bij ons in de buurt. Alles gaat gelukkig nog steeds helemaal goed en de artsen, fysio en diëtist zijn iedere keer weer erg blij verrast met wat ze zien. Een jongetje dat een maand te vroeg geboren is, vervolgens vijf weken doodziek is geweest en zich nu als een klein bikkeltje zo er bovenop heeft weten te vechten, de fysio noemde het bewonderenswaardig! En natuurlijk blijft hij zijn ziekte voor altijd houden en weten we niet wat de eerste paar weken voor schade hebben aangericht, maar zoals het nu gaat lijkt hij zich helemaal niks aan te trekken van alles wat er is gebeurd en dat maakt mij zo onwijs trots.

Naast dat hij zich goed ontwikkeld zijn ze ook iedere keer weer verbaasd over zijn groei. Bij zijn geboorte woog hij helemaal niks, maar hij heeft dit in no time ingehaald en hij zit nu zelfs een kilo boven het gemiddeld gewicht. De diëtist vertelt ons iedere keer weer dat we ons geen zorgen hoeven te maken en dat hij dit vanzelf weer kwijt raakt. Nou maken wij ons niet echt zorgen aangezien hij een streng dieet heeft en nog nooit één dag meer heeft gegeten dan de aangegeven hoeveelheid.

Bij de toename in gewicht hoort uiteraard ook een grotere kledingmaat. De groot vallende maat 68 kleding moet nu toch echt de deur uit en ik kan lekker shoppen in maat 74. Nou ben ik niet de enige die het leuk vind om voor hem te shoppen. Mex zijn tante (mijn zusje) brengt hem graag af en toe een cadeautje en weet gelukkig heel goed wat ik leuk vind. Zo kwam ze laatst met dit heerlijke zomerse jumpsuitje. Streepjes zijn wat mij betreft altijd goed en de jumpsuit heeft handige drukknoppen aan de onderkant. Dit maakt het verschonen wel zo makkelijk. De jumpsuit is gemaakt van een fijne elastische stof waar hij heerlijk in kan bewegen. Een goed cadeau en zeker een goede aanvulling op Mex zijn zomergarderobe!

Je kunt de jumpsuit shoppen via deze link

Klik hier om de jumpsuit te shoppen

Wat vind jij van Mex zijn nieuwe pakje?

Plaats een reactie