DE NIEUWE BABY OUTFIT VAN MEX!


Door Joliek:

Hi volgers van kindermodeblog, ik ben Joliek, 25 jaar en ik woon samen met Bart in Den Haag. Sinds 4 maanden ben ik trotse moeder van Mex. Naast nu nog even fulltime moeder zijn, begin ik over 2 weken weer parttime met werken. Ik werk als leerkracht op een basisschool in de Haagse Schilderswijk. In mijn vrije tijd (die ik nu uiteraard niet zo heel veel meer heb) vind ik het lekker om te sporten en natuurlijk te shoppen. Gelukkig hoef je voor beide dingen tegenwoordig de deur niet meer uit, dus lukt het mij prima om het te combineren met het zorgen voor Mex.

Sinds ik wist dat ik een zoon zou krijgen zijn het aantal bezoekjes aan kledingwinkels voor mijzelf flink afgenomen en de bezoekjes aan de kinderafdelingen ernstig toegenomen. Waar ik vroeger de Zara inliep voor mijzelf loop ik nu rechtstreeks naar de kinderkleding en komt het maar zelden voor dat ik met lege handen naar huis ga. Daarnaast ben ik dagelijks op Social Media actief, hou ik alle leuke webshops in de gaten en volg ik alles wat met kindermode en spullen te maken heeft.

Ik ben iemand die goed weet wat ze wilt en als ik iets wil kan ik er ook niet lang op wachten. Mex zijn kamer was dan ook al snel af en ik had eigenlijk alles ruim van te voren klaar liggen voor zijn komst half oktober. Achteraf maar goed ook, want de kleine man liet niet lang op zich wachten en op een hele hete 14 september werd hij 4,5 week te vroeg geboren. Op het moment dat duidelijk werd dat ik zou gaan bevallen, wist ik dat de kleren die ik in huis had, maatje 50 op z’n kleinst, niet zouden gaan passen. Gelukkig is mijn schoonzus meteen naar Prenatal geracet om wat kleertjes in maat 44 te scoren. Achteraf bleek dat haasten helemaal niet nodig was, want Mex mocht pas na ruim een week zijn eerste rompertje aan.

Na de bevalling werd al snel duidelijk dat er iets niet goed was. Zijn hele lijfje was erg onrustig en ze besloten in het ziekenhuis een filmpje te sturen naar het LUMC (ziekenhuis in Leiden). Een paar uur later waren we op de intensive care in Leiden belandt met een zoontje die niet meer zelfstandig kon ademen door de hoeveelheid medicijnen die hij had gekregen. Na 5 onzekere weken en 3 verschillende ziekenhuizen verder, kwamen de artsen er achter wat hij mankeerde. Mex heeft een zeer zeldzame stofwisselingsziekte wat er voor zorgt dat hij eiwitten niet goed afbreekt. Bij een teveel aan eiwitten krijgt hij een epileptische aanval. Toen ze hier eenmaal achter waren, werd er snel gehandeld en nu met dagelijkse medicijnen en een eiwit beperkt dieet gaat het erg goed met Mex.

Hij was bij de geboorte wel erg klein en heeft lange tijd in maat 44 gepast. Sinds een paar weken draagt hij nu maat 56 en sommige kledingstukken maat 62 beginnen te passen. Er wordt nu dan ook flink wat in maat 62 geshopt. Het is nu helemaal verleidelijk om veel te shoppen met al die sale items. Vlak voor kerst waren we een weekend in Maastricht. Genieten van de kerstmarkt, maar natuurlijk ook lekker shoppen. De merken waar ik op dit moment helemaal verliefd op ben zijn Tumble ’n Dry en Name It en voor de echte kleintjes vind ik Noppies ook erg leuk (zij hebben ook mooie kleding in maat 44). Deze merken waren ook in de uitverkoop, wat er in resulteerde dat ik met een super stoer herfstjasje van Name It de Bijenkorf uitliep. Het jasje is nog veel te groot, maar als het goed is past hij hem precies volgend najaar, je kan het maar vast in huis hebben.

In het nieuwe jaar ga ik gewoon lekker door met shoppen en van de week was ik opzoek naar een lekker pakje om in te slapen. Ik keek even op wehkamp want die bezorgen altijd lekker snel. Ik vond meteen een leuk pakje met mijn favoriete print ‘pijltjes’ er op. Toen ik toch bezig was, kon ik het natuurlijk niet laten om nog even de sale items te bekijken. Zo kwam ik bij een super leuke trui van het merk Bellybutton. Ik had nog nooit eerder van het merk gehoord, maar zodra ik deze trui zag was ik verkocht. Een stoere trui, maar door de panda’s ook wel weer erg schattig. Daar kwam nog eens bij dat de trui nu bijna voor de helft te krijgen is, een mooi koopje dus. De trui is nog een beetje aan de grote kant, maar waarschijnlijk kan hij hem, zo hard als hij nu groeit, binnen een week aan. Ik kan niet wachten!

Je kunt de collectie van Bellybutton hier shoppen

IMG_3390 IMG_3392 IMG_3397

Klik hier om de collectie van Bellybutton te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Mex?

Tags: , , ,

Plaats een reactie