MARE IN BOBO CHOSES EN GARDNER AND THE GANG!

Vandaag wil ik graag de outfit van Mare met jullie delen, omdat ik hier zo ontzettend blij van word! Deze outfit is een combinatie van items die ik los van elkaar al heel erg leuk vind, maar die juist ook te gek staan bij elkaar! Het roze shirtje van Gardner and the Gang heeft “precies” de goeie kleur roze. En het rokje van Bobo Choses heeft gewoon “de perfecte” print. En juist met deze items bij elkaar wil ik je graag laten zien dat de combinatie van de kleuren mosterdbruin met roze heel goed samen gaat. Door er zwarte kniekousjes bij te dragen krijgt het geheel een stoere twist. Mare is klaar voor een heerlijke buitenspeelmiddag. Voetballen, hockeyen of tennissen, in deze outfit kan ze fashionable ravotten. Wat vind jij van deze kleuren combi?

Klik hier om het rokje van Bobo Choses te shoppen

Klik hier om het rokje van Bobo Choses te shoppen

Wat vind jij van Mare haar outfit?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: ,

Plaats een reactie