BANG BANG COPENHAGEN: HET NIEUWE T-SHIRT VAN PHILEINE

Door Renske:

Iets meer dan 2 jaar geleden schreef ik in een van mijn blogs voor Kindermodeblog over de favoriete rok van Julie. Een roze tule rokje van de Zara die vanaf dat moment de stempel ‘lievelingskledingstuk’ kreeg en dat heeft ze volgehouden tot het rokje echt te kort werd. Toen mocht ie van haar naar Phileine en heeft ze ‘m officieel overgedragen. En dat jongere zusjes het gedrag van hun oudere zussen kopiëren geldt hier zeker. Het is inmiddels namelijk ook Phileines aller aller lievelingskledingstuk. Hoe het kan dat dit rokje van nog geen tien euro na al die tijd en honderden wasbeurten nog steeds draagbaar is weet ik niet maar er worden nog steeds de nodige discussies over gevoerd. Eigenlijk vind ik rokjes bij Phileine niet zo leuk staan omdat ze van die hele korte beentjes heeft maar voor dit uberspeciale exemplaar maken we graag een uitzondering.

En dus moesten er leuke combi’s met dit rokje gevonden worden en die zag ik voor de zomer niet zo snel vanuit haar huidige garderobe ontstaan. Dan zit er maar 1 ding op, of je nou wilt of niet, en dat is wat nieuws kopen om combi’s mee te maken 🙂 Hoppend van webshop naar webshop kwam ik op de site van Bang Bang Copenhagen terecht. Echt zo’n merk waar ik al heel lang een item van in de kast wil hebben maar het op een of andere manier toch steeds niet doe. Bang Bang Copenhagen heeft ieder jaar weer een unieke en uitgesproken collectie die enorm opvalt en waar je af en toe wel wat lef voor moet hebben. Maar man wat een toffe dingen hebben ze en wat staat het al die kids goed.

Ik ben dus overstag gegaan en heb voor Phileine voor op haar inmiddels bijna vintage tule rokje dit te gekke t-shirt gescoord. Lichtroze met zwarte dots en in het midden een grote roze fluffy applicatie. Maakt de outfit net wat meer passend bij Phileine, heerlijk eigenwijs. En een bijkomend voordeel, je shopt ‘m nu in de sale! Ken jij Bang Bang Copenhagen al?

Je shopt het T-shirt hier in de Sale bij Bang Bang Copenhagen

Klik hier om direct te shoppen bij Bang Bang Copenhagen

Wat vind jij van deze combi?

 

Tags:

1 Reactie

  • door Grrrrruf
    Posted 9 juli 2017 21:17 0Likes

    Wat een uitzonderlijk mooi meisje in een fun shirt! Verzendkosten zijn wel een beetje hoog in verhouding tot de prijs van het shirt, maar: mooooi!!

Plaats een reactie