MIX & MATCH | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Niet normaal wat een temperaturen weer zeg. Zo lagen we vorige week nog te picknicken met een tshirt en een korte broek en zo moeten we ineens weer onze mutsen en handschoenen uit de kast halen, omdat het freezing koud buiten is. Voor die kleintjes van ons is dit ook geen pretje deze grote temperatuurverschillen in zo’n korte tijd. Dus het is weer raak met de verkoudheid en koorts pffff… April doet echt wat ie wil!

Met dit weer is het altijd handig om vestjes bij te hebben. Want als er een zonnetje tevoorschijn komt, is het aardig warm. Maar zodra de zon verdwijnt, is het meteen ijskoud. Dus vestjes zijn perfect!

Ik ben fan van vestjes. Aimee heeft ze in bijna alle kleurtjes. Is kies vaak voor vestjes met een effen kleur, omdat ze zo makkelijk te combineren zijn met de rest van haar gaderobe met drukke printjes.Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt het vestje en broekje shoppen bij de Zara 

DSC_1345

DSC_1363-2

DSC_1375

DSC_1295

DSC_1355

DSC_1358

Klik hier om te shoppen bij de Zara

Vind jij vesten ook zo fijn?

Tags: , , ,

Plaats een reactie