SPROET & SPROUT | DE VERJAARDAGSOUTFIT VAN AIMEE


Door Sophary:

Phoehee, Aimee is al weer twee! Het is weer zo’n cliché, maar de tijd gaat veel te snel. Ze is ook meteen in de girly girly fase beland. Want als je twee bent, dan heb je natuurlijk meteen ook een eigen mening qua kleding. De stoere tomboy outfitjes die mama bedenkt, zijn namelijk ineens helemaal niet zo leuk! Dus Aimee kiest voortaan haar eigen outfitjes uit.

Ze is sinds een aantal weken helemaal into jurkjes en rokjes. Dus ik wist dat ze haar roze tulerok zou kiezen voor haar verjaardag – gezien ze geen andere rokjes keuze heeft. Dus voor mij was de verjaardagsoutfit een piece of cake ;-). De tulerok heb ik bij hippebeebjes gescoord. Ik hoefde alleen maar een cool shirt erbij te combineren. En het stoere shirtje van Sproet en Sprout maakt deze outfit helemaal girly girly. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt het T-shirt hier shoppen

dav dav dav dav dav dav

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van de verjaardagsoutfit van Aimee?

Tags: ,

Plaats een reactie