SPROET & SPROUT | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

OK! Ik klink wellicht niet meer geloofwaardig, maar ik ben echt groot fan van Sproet & Sprout – en dus niet omdat ze modelletje is geweest voor deze collectie ;-). Voordat Aimeetje voor Sproet & Sprout voor de fotoshoot mocht komen, was ik al verliefd op dit merk.

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen, is deze dame vooral niet girly girly. En de kleding van Sproet & Sprout past daarom perfect bij haar, geen kantjes en zoete randjes dus. Dat kun je ook op hun website lezen. Ik vind het merk heerlijk eigenwijs en de teksten zijn super cool!

Ik heb al best wat items van de nieuwe collectie gescoord, maar de coole rompertjes zijn wel echt de eyecatcher van het nieuwe seizoen.

Wat vind jij van deze hippe rompertjes?

Je kunt via deze link shoppen bij Sproet & Sprout

54

39

59

48

Shop hier bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van dit merk?

Tags: ,

Plaats een reactie