SPROET & SPROUT | DE STOERE SWEATER VAN MEX


Door Joliek:

Ik ben sinds vorige week echt aan het aftellen. Nog maar twee weken en dan gaan we op vakantie. Sinds Bart en ik samen zijn hebben we bewust in de zomervakanties verre reizen gemaakt, zodat we als we een kindje zouden krijgen dat in ieder geval gedaan zouden hebben. Na een bezoek aan Thailand en Indonesië moesten we vorige zomer onze geplande reis naar Vietnam annuleren en zijn we uiteindelijk op Tenerife belandt. In Vietnam heerste het Zika virus en dit risico wilde ik met mijn zwangere buik absoluut niet nemen. Dit jaar hebben we wel even lang na moeten denken over onze bestemming. De keuze tussen het vliegtuig of de auto was alleen al een hele lastige. Uiteindelijk besloten we met de auto te gaan, zodat we de vrijheid hebben om te kunnen gaan en staan waar we willen. En nog een voordeel aan met de auto gaan; je kan wat meer spullen meenemen en dat is in mijn geval best handig.. We vertrekken dus over twee weken met een volgeladen auto richting Toscane. Onze eerste vakantie met z’n drietjes, ik kijk er heel erg naar uit.

Mex is ondertussen enorm aan het groeien en zich aan het ontwikkelen. Ik ben blij dat ik de afgelopen tijd al wat zomerkleding in maat 80 heb gekocht, want bij de laatste metingen in het ziekenhuis was hij al 75 cm. Zijn gewicht groeit gelukkig niet meer zo hard en dit komt waarschijnlijk doordat hij de laatste weken enorm veel aan het bewegen is. Sinds een paar weken tijgert hij de hele kamer door. Bizar om te zien hoe dat tempo van tijgeren binnen een paar dagen zo snel omhoog gaat. Verder vindt hij het geweldig om te staan en zet hij nu sinds een paar dagen dan ook echt stapjes als je hem vast houdt. Allemaal hele goede ontwikkelingen die ons weer veel vertrouwen geven voor de toekomst.

Eén van zijn nieuwe grotere outfits is van het merk Sproet en Sprout dat bovenaan mijn favoriete lijstje staat. In hun collecties vind ik driekwart van de kleding echt helemaal geweldig en dat is eigenlijk best wel irritant. Ik mag van mezelf wel iets kopen, maar ik wil het toch een beetje beperken. Dus moet ik kiezen en dat is niet makkelijk. Eerder blogde ik al over een lemon broekje die ik gewoon echt niet kon laten laten liggen. Dit keer heb ik mijn oog laten vallen op een trui. Met het weer van de afgelopen dagen komt een trui sowieso goed van pas, maar ook op warmere dagen heb je in Nederland vaak ‘s avonds wel een trui nodig. Het peace teken is van een zachte stof en dit zorgt ervoor dat de trui naast z’n stoere kant ook iets schattigs heeft. De goede kwaliteit van de trui is echt voelbaar, dus ik ben weer helemaal blij met deze aankoop.

Mex draagt de trui op de foto met een broekje uit de zomercollectie van vorig jaar. Ik heb dit broekje toen in de sale geshopt en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. De zomersale is nu weer begonnen, dus een goed moment om nog even te kijken of je niet toch nog een leuk zomeritem wilt scoren. En dan nu wachten tot de nieuwe collectie gelanceerd wordt en hopen dat er weer super stoere items tussen zitten. Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik?

Je kunt de sweater via deze link shoppen bij Sproet & Sprout

Klik hier om direct bij Sproet & Sprout te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe trui van Mex?

Plaats een reactie