SPROET & SPROUT | HET NIEUWE BROEKJE VAN MEX


Door Joliek:

Afgelopen weekend zijn wij voor het eerst (sinds de komst van Mex) een weekend met z’n tweeën weg geweest. Mex drie nachten uit logeren en wij genieten van het mooie Barcelona. Het was niet makkelijk om hem achter te laten en we hebben hem gemist, maar het was ook wel even heel lekker om niet aan schema’s, ritmes en medicijnen vast te zitten.

Naast lekker eten, de stad bekijken en genieten van het heerlijke weer, was er uiteraard ook tijd om even te shoppen. Bij de Zara en de H&M hebben we weer wat leuke kleding voor Mex gescoord, maar daarover later meer.

Nu is het namelijk eerst tijd om Mex zijn nieuwe broekje van Sproet & Sprout te showen. Sproet & Sprout is toch echt wel mijn favoriete merk en het liefst zou ik alles van hun zomercollectie bestellen. We willen alleen nog wel meer leuke dingen doen en ik heb helaas geen geldboompje in onze nieuwe tuin geplant. Ik moet het dus een beetje beperken, maar dit broekje kon ik niet laten liggen. Dit wit/zwarte broekje met fruit print mocht gewoon niet ontbreken in Mex z’n kast. Ik heb hem al op het oog sinds de eerste dag dat de nieuwe collectie online staat. Ik heb even moeten wachten om de juiste maat te kunnen kiezen, maar nu heb ik hem eindelijk aangeschaft.

Ik heb het broekje nu gecombineerd met een lichtgrijs shirtje met witte strepen. In de collectie van Sproet & Sprout staan nog een aantal leuke bijpassende shirts, tops en rompers die je met het broekje kan combineren. Vooral het T-shirt ‘Lemon’ vind ik erg leuk en dat wordt denk ik mijn volgende aankoop. Ik kan iedereen aan raden om even een kijkje te nemen op hun site en in ieder geval één item van dit geweldige merk te bestellen. Wat vind jij van Mex zijn nieuwe broekje?

Je kunt de legging hier shoppen bij Sproet & Sprout

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Plaats een reactie