SPROET & SPROUT | DE NIEUWE FAVORIETE SWEATER VAN SCOTTIE


Door Rosan:

Ik val meteen met de deur in huis… Ik ben V E R L I E F D op deze trui!
Is het de frisse witte kleur, de zachte stof, de mooie details…. of dat hele lieve meisje dat het draagt. Ik durf het je niet te zeggen, maar ik kijk al de hele dag naar haar (en die trui) en denk: wauw wat mooi. Ze kan trouwens echt net een beetje rechtop zitten, zo leuk!

Ik heb een hele kast vol met vesten voor haar, deels nog van haar zus en de andere die ik zelf voor haar heb gekocht. Een fijne trui ontbrak nog deze winter, dus het werd hoog tijd dat die werd aangeschaft. En deze van Sproet&Sprout is echt mijn favoriet nu, dus na vandaag gaat ie direct in de was zodat ze ‘m snel weer aan kan. Het leuke van deze kleur en het ontwerp vind ik dat je er echt hele verschillende outfits mee kan creëren. Ik heb ‘m nu gecombineerd met een zacht roze panter printje. Doe er een zwart broekje bij en je krijgt een hele stoere monochrome look. En met een andere kleur, fel of juist pastel, krijg je weer een hele andere look. Dus voor alle mama’s… dit is echt een must-have of je nu een zoon of een dochter hebt! Én je shopt ‘m nu in de SALE!

Klik hier om de sweater bij Sproet & Sprout te shoppen

img_2089 img_2090 img_2098 img_2094 img_2096 img_2091

Klik hier om de sweater direct te shoppen in de SALE bij Sproet & Sprout

Tags: , , , ,

Plaats een reactie