REIN IN ONESIE MET COOL SPIJKER GILET

Een dagje strand, lekker ravotten in de tuin of naar de peuterspeelzaal. Wanneer het lekker weer is kleed je je kind(eren) natuurlijk het liefst zo luchtig en gemakkelijk mogelijk aan. Een onesie is hier de ideale uitkomst voor en dit stoere exemplaar van Sproet & Sproet wil ik graag met je delen!

Ten eerste zit zo’n pakkie heerlijk en – niet geheel onbelangrijk 😉 – je bent zo klaar. Geen gehannes met aankleden ‘s ochtends, maar gewoon hup met de billen in de jumpsuit. Rein draagt zijn pak -dat een mooie lichte vintage wassing heeft-  hier met een stoer denim gilet van FRNKY’s. De combinatie van het ‘vintage zwart’ met het frisse denim blauw geeft de totale look een lekkere edgy twist! Een paar suede desert boots eronder en Rein kan heerlijk op boevenpad met zijn vriendjes. Wat vind jij van deze onesie? Leuk als je dit laat weten in een reactie op Facebook 🙂

Klik hier om de onesie bij Sproet & Sprout te shoppen

Klik hier om direct bij Sproet & Sprout te shoppen

Wat vind jij van het kinderkleding merk Sproet & Sprout? En is deze jumpsuit ook iets voor jouw zoon of dochter?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie