SPROET & SPROUT | OUTFIT REIN


Rein kan heerlijk spelen en wandelen in zijn comfy outfit! En dat een zwart / wit outfit ook bij kindjes super stoer én speels kan staan bewijst deze look! Rein draagt een T-shirt en legging van Sproet & Sprout die beide gemaakt zijn van een fijne zachte stof waardoor deze lekker zitten en mooi aansluiten.  Door de zomerse en exotische bananen en palmbomen prints hebben de items toch een hele jonge en vrolijke uitstraling! Als twist hebben we de outfit van Rein gecombineerd met een fijn structuur blazertje van de Zara. Hiermee geef je de outfit net even een andere look en is een blazer tevens een leuke afwisseling met een vest of jas! Rein is klaar voor een leuke dag en gaat heerlijk op pad met zijn eend 😉 Have a lovely day!

Je kunt de items van Sproet & Sprout shoppen via deze link

_63A9724

_63A9736

_63A9918

_63A9727

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van het de outfit van Rein?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie