TIJNE IN OPVALLEND GARDNER AND THE GANG

Ken jij Gardner and the Gang al? Dit gave kindermode merk heeft ieder seizoen weer een collectie die zeer opvallend is! De collectie van kinderkleding merk Gardner and the Gang is zelfs een tikkeltje gedurfd. Gardner and the Gang is erg geliefd bij celebraties in o.a Amerika, o.a. Harper Beckham. Ook Oliver en Doutzen dragen Gardner and the Gang, want ik vind dit kindermodemerk écht te gek!

En ook Tijne gaat vandaag in Gardner and the Gang op pad 😉 Ze draagt haar Dino shirt met een jeans culotte, een fashion item dat vanuit de volwassen mode is overgewaaid. Veel van jullie moeten hier nog heel erg aan wennen, maar toch laat ik dit exemplaar graag zien 🙂 Een paar knalrode fluffy sandalen eronder en Tijne kan fashionable gaan spelen met haar vriendinnen op straat. Wat vind jij van haar outfit en het opvallende kindermodemerk Gardner and the Gang?

Klik hier om het T-shirt nu in de SALE te shoppen bij Gardner and the Gang


Klik hier om Gardner and the Gang te shoppen 

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie