NANNA IN GARDNER AND THE GANG


Soms heb je gewoon zin om snel, héél snel wat aan te schieten. Maar het liefst pak je dan wel heel vliegensvlug je lievelings outfit uit de kast! Pak gewoon de dingen waar je héél vrolijk van wordt, mix en match deze met elkaar en S-M-I-L-E! Deze geweldige broek van Gardner and the Gang zal zéker één van die lievelings items worden van jouw dochter. Heb je trouwens ‘de rest’ van de collectie van dit übercoole merk al gezien? Wij krijgen  maar geen genoeg van ‘The Gang’. Wauw! Zucht! Nanna draagt vandaag haar relaxte Gardner and the Gang broek in combi met Zara. Nanna, mogen we vandaag even met je ruilen?

Klik op deze link voor meer Gardner and the Gang

Kindermodeblog-fashion-mode-hip-kids-meiden-jongens-door-Samantha-Bosdijk-Photography-124

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-132

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-136

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-123

 

Klik hier om Gardner and the Gang te shoppen

Welk item vinden jullie het leukst van dit merk?

 

Foto’s door Samantha Bodsijk

 

 

Tags: ,