DE VERJAARDAGSJURK VAN PHILEINE!

Door Renske:

We zijn helaas weer terug van vakantie. Wat kan je toch lang naar iets uitkijken en daarna het gevoel hebben dat het voorbij gevlogen is. Ook de kids wilden echt niet terug naar huis, goed teken dus en we nemen alle mooie herinneringen mee, en uiteraard hebben we de foto’s nog

En het feest gaat hier gewoon verder want Phileine is vandaag jarig! 3 jaar alweer die kleine smurf. Normaal gesproken bereid ik zo’n verjaardag al een tijdje van te voren voor, ik vind het superleuk om een echte verjaardagsoutfit te scoren en ook de cadeaus, versiering, traktatie etc heb ik altijd ruim van tevoren in huis. Dat gold helaas niet voor deze verjaardag. Door de vakantie heb ik de Bday preps even voor me uitgeschoven en op vakantie bedachten we ons dat de ultieme verjaardagsjurk nog niet gevonden was, leve het online shoppen! Ik heb een paar uurtjes door tig webshops gescrold en er uiteindelijk 3 besteld die op ons lagen te wachten toen we thuiskwamen. 2 stuks omdat we het vandaag en zondag vieren en de derde omdat je nooit zeker weet of die eerste 2 wel leuk zijn en goed zitten. En oké, omdat het overal uitverkoop is……

De eerste jurk die ik tegenkwam is deze gele van Billieblush. Ik hou van die eigenwijze print die erop staat, matcht perfect bij Phileine. En die gele kleur staat haar ook goed vind ik, zeker met dat fijne vakantiekleurtje wat er nu op zit.

En zoals ik al zei, ook nog in de sale! Topper dus! Deze gaat vandaag aan met uitdelen op de peuterspeelzaal met haar Havaianas eronder, want dat geeft nog een beetje een vakantiegevoel……

Heb jij al iets gescoord in de sale en wat vind je van dit jurkje?

Je kunt het jurkje van Billieblush hier shoppen in de SALE

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Wat vind jij van Phileine haar nieuwe jurk?

Plaats een reactie