ZO VADER ZO ZOON: DE NIEUWE T-SHIRTS VAN BART EN MEX

Door Joliek:

Wat zijn we weer getrakteerd op een heerlijke week. Onze tuin is af en we kunnen nu optimaal genieten van het mooie weer. Zo ook afgelopen zondag op vaderdag. Voor ons natuurlijk de eerste vaderdag met een kind. Ik vind de eerste toch wel een beetje specialer dan de vaderdagen die gaan volgen, dus heb ik wel een beetje uitgepakt. Ik heb met Mex zelf iets geknutseld, de crèche had iets gemaakt en ik had nog een extra cadeau gekocht.

Een tijdje terug kwam ik via Instagram op een site terecht van een vrouw die t-shirts ontwerpt en ze ook zelf maakt. De shirts zijn uniek en van goede kwaliteit. Ze verkoopt leuke mannen shirts en heeft bijpassende shirts voor de kleintjes. Aangezien ik twinnen soms best leuk vind en als Mex een meisje was geweest ik dit waarschijnlijk veel vaker had gedaan, vond ik het wel een goed idee om zo’n setje aan te schaffen. Bart maak ik altijd blij met een mooi t-shirt van goede kwaliteit en ik wist dat hij dit voor één keer best leuk zou vinden. Toen ik de shirts bestelde kreeg ik meteen een mail terug met het verzoek om even een t-shirt van Bart op te meten om er zeker van te zijn dat hij de goede maat zou krijgen. Dit soort persoonlijke service is natuurlijk heel erg fijn en toen de shirts binnen waren zag ik dat er ook meteen aan af. Je ziet dat de shirts met passie en liefde gemaakt zijn en dat doet de kwaliteit zeker ten goede. Ook Bart was erg blij met zijn shirt en ook die van Mex zit perfect. Ik heb gekozen voor een shirt met strepen, omdat Bart niet zo van de hele bijzondere prints is. Ze verkoopt wel heel veel shirts met leuke prints, dus voor ieder wat wils op deze site. Ik kan iedereen een bezoekje aan deze webshop aanraden en als je er dan toch bent kan je net zo goed even wat bestellen!

Je kunt via deze link een kijkje nemen op de website

Klik hier om direct naar de website te gaan

Wat vind jij van deze outfit?

Plaats een reactie