HET NIEUWE SPIJKERJASJE VAN MEX


Door Joliek:

We hebben een heerlijk weekend achter de rug. Wel met wat weinig slaap want Mex z’n tandjes komen door en dit merk je toch. Hij huilt niet, maar is toch wat minder blij dan normaal. Hij kwijlt alles onder en dat is een goede reden om vaak zijn outfit te verwisselen.

In mijn vorige blog schreef ik over Mex zijn nieuwe spijkerblouse en deze week ga ik nog even verder over m’n liefde voor spijker..

Naast een spijkerblouse wilde ik namelijk ook nog graag een zomers spijkerjasje aanschaffen. Ik vind het spijkerjasje met stoffen mouwen het allerleukst en per toeval kwam ik zo’n jasje tegen in de Zeeman. Een stoer licht jasje met lichtgrijze mouwen. Met de lage prijzen van de Zeeman hoefde ik niet lang na te denken en ook Bart niet te overtuigen, dus we namen het jasje mee. Het jasje is makkelijk te combineren en super fijn om aan te trekken als alleen een t-shirt of longsleeve net even te koud is.

Mex draagt het jasje op de foto met een shirtje van Name it en m’n favoriete broekje van de Zara. De adidasjes kunnen natuurlijk niet ontbreken, want die moet hij zo vaak mogelijk aan nu ze nog passen.

Ik ben helemaal blij met m’n super budget zomer aankoop. Wat vinden jullie van dit stoere spijkerjasje?

Je kunt het spijkerjasje via deze link shoppen

Klik hier om direct het spijkerjasje te shoppen bij Zeeman

Is dit spijkerjasje ook iets voor jouw zoontje?

Tags: , ,

Plaats een reactie