HET NIEUWE T-SHIRT VAN MEX


Door Joliek:

Afgelopen week stond weer in het teken van een bezoekje aan het ziekenhuis. Bloed prikken, urine afnemen, meten & wegen en gesprekken met de arts en de diëtiste. Om de zoveel weken moeten we hiervoor terug en zo zorgen we ervoor dat Mex niet teveel eiwitten binnenkrijgt en dus geen epileptische aanval krijgt.

Afgelopen week stond ook in het teken van het heerlijke weer en bij mooi weer hoort een nieuw voorjaarsoutfit. Een vriendin vertelde mij laatst over het kindermerk Zreefer. Een merkje dat al zijn producten biologisch en eerlijk maakt. Als je dat hoort denk je meteen dat het wel wat meer moet kosten, net zoals alle andere biologische producten, maar dat is niet het geval. Alle items worden voor een mooi prijsje verkocht en op dit moment is de kleding ook nog eens in de sale. Zo ook dit shirtje wat ik voor Mex heb aangeschaft. Een T-shirt met een goede pasvorm en een super vrolijke, zomerse print die makkelijk te combineren is. Niet alle maten zijn meer voorradig, dus neem even snel een kijkje bij dit leuke, verantwoorde merk! Wat vind jij van Mex zijn nieuwe T-shirt?

Wat vind jij van Mex zijn nieuwe T-shirt? En kende jij dit kindermerk al?
Tags:

Plaats een reactie