PERSOONLIJK! OP REIS VOOR WERK EN LOSLATEN

Wie me volgt op mijn persoonlijke Instagram (@frederiekewieberdink) zag mijn persoonlijke post al voorbij komen… Iets over loslaten. Mama heeft het namelijk¬†een beetje moeilijk. Geen idee of ‘t de hormonen zijn of dat ik te weinig chocola heb gegeten ūüėČ Maar morgen ga ik voor Kindermodeblog naar¬†Itali√ę voor vijf dagen. En hoewel ik er superveel zin in heb, heb¬†ik eigenlijk heeeelemaal geen zin om mijn gezinnetje thuis te laten. Ik heb zo’n dubbel gevoel!! Ik vind vijf dagen weg van de kids best lang. En het is zeker niet de eerste keer dat ik ga reizen voor werk, maar het knaagt deze keer meer aan me. Vraag me niet waarom. Misschien omdat Doutzen en Oliver allebei iets ouder worden en ze het allebei¬†steeds beter (bewust) begrijpen? Of misschien ben ik zelf even wat gevoeliger op ‘t moment?¬†Misschien¬†begrijpen jullie wel wat ik bedoel √©n voel?

Tsja. Als moeder probeer je het allemaal zo goed mogelijk te doen. Ik wil aan de ene kant echt alles doen wat goed is voor Kindermodeblog en mijn bedrijf, ik wil ook het allerbeste voor mijn kinderen. En hoewel je natuurlijk beide tegelijkertijd nastreeft, is het toch altijd zoeken naar de juiste balans tussen die twee. Herkenbaar?

En er is ook iets in mij dat zegt dat het juist goed is. Dat ik op deze manier een voorbeeld voor ze kan zijn, dat er niks mis is met hard werken. Ik wil ze graag laten zien wat er allemaal mogelijk is, als je je hart volgt en je dromen achterna gaat. Ik wil ook niets liever dan dat zij later een pad kiezen met dingen waar ze blij van worden!  Ik word zelf nog steeds elke dag heel erg blij van Kindermodeblog en dat gevoel dat je zo blij wordt van je werk, dat gun ik eigenlijk iedereen!

Kindermodeblog staat in Nederland als een huis,¬†maar het blijft hard werken √©n ik zou graag meer internationaal willen gaan.¬†Ik werk al veel samen met buitenlandse kindermode merken, maar¬†dat mag van mij nog wel wat meer worden. Met Sparkle26 wil ik graag die extra stap maken. Wat 5 maanden geleden begon als een maandelijkse kidsfashion editorial, is nu ook uitgebreid met een dagelijkse blog. Op deze blog (uiteraard in het Engels ūüėČ )¬†zal veel internationale inspiratie voorbij komen. Vanaf nu kun je dus ook hier dagelijks terecht voor¬†een goed portie kindermode inspiratie. En uiteraard kun je elke 26e van de maand een prachtige editorial van ons verwachten. Neem zeker eens een kijkje op de blog van Sparkle26 en in¬†ons portfolio¬†En laat je inspireren!

De nieuwe editorial¬†voor Sparkle26 gaan we schieten in Florence, een goed en spannend vooruitzicht. Verder gaan we in Florence h√©√©l veel nieuwe collecties bekijken op de kindermodebeurs Pitti Bimbo, ben echt super benieuwd. En natuurlijk ga ik jullie zoals jullie van me gewend zijn, op de hoogte houden van heel veel leuks dat ik ga spotten. Nu ik dit schrijf word ik bij de gedachte alleen al¬†helemaal blij, ik voel zelfs een kriebel in m’n buik. Ik denk dus dat het allemaal wel goed gaat komen, met mama. En als ik terug¬†kom ga ik die twee kleintjes van mij helemaal plat knuffelen ūüôā Keep u posted!

Tot slot wil ik graag nog een paar van mijn persoonlijke motivation gedachtes met je delen! XX LIEFS FREE

## Actie ondernemen als je iets bereiken wilt!
## Hardop uitspreken wat je graag wilt (bereiken) of waar je naartoe wilt.
## Alles kan.
## Dromen, durven en doen!
## Dingen doen waar je blij van wordt

Welke wil jij hier nog aan toe voegen? Leuk als je jouw gedachtes en motto met mij deelt!

_63A9465

_63A9441 _63A9426 _63A9468Doutzen: Shirt Tommy Hilfiger, Pak Zara
Free: Broek Vila, Trui Pull & Bear, Schoenen Vans

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie