5 X BUDGET KINDERKLEDING WEBSHOPS


December zit erop! Een maand vol gezelligheid, cadeaues en eten 😉 Een maand waarin het geld er bij velen van ons uitvliegt. Daarom hebben wij – op de pijn wellicht iets te verzachten – 5 budget kinderkleding webshops voor je op een rijtje gezet. Want shoppen, tja dat doen we toch het liefst. Bij welke van deze 5 shop jij graag?

Mango
Mango kennen we natuurlijk allemaal wel, maar de laatste seizoenen shop je bij Mango Kids echt hele leuke en trendy fashion items tegen een fijne prijs!

83015534_82-99999999_01-1

Lindex
Kan gewoon niet missen in dit budget lijstje. Zelf nemen wij ook vaak een kijkje in de webshop van Lindex als we opzoek zijn naar fijne budget musthaves voor jullie. Leuk bij Lindex is dat de collecties vaak worden aangevuld en er dus bijna altijd wel iets nieuws te vinden is.

be65d8a6e5223e26_org

Mini Basic
Mini Basic moet je eigenlijk gewoon direct toevoegen aan je favorieten lijstje. Niet alleen omdat je bij deze webshop kinderkleding tegen een klein prijsje scoort, maar ook omdat het echt een hele gave shop is vol met fashionable musthaves.

_mg_37231

Kiabi
Kiabi is zo’n webshop waar je echt even voor moet gaan zitten omdat je soms wel even moet zoeken. Maar als echte koopjesjager kun je hier je geluk helemaal op als je dan dat item hebt gevonden.

bebe

Forever21
Forever21 is een fijne budget shop als je opzoek bent naar meisjes kinderkleding. Je dochter zal haar geluk niet op kunnen als ze hier mag gaan shoppen 😉

00215803-01

Bij welke van deze 5 budget shops winkel jij graag?

Tags: , ,

Plaats een reactie