VAKANTIEBLOG | DEZE 10 DINGEN MOET JE HEBBEN VOOR DE ULTIEME ZOMERGARDEROBE


Is de garderobe van jouw kind al summer proof of kan de kast nog wel een zomerse update gebruiken? Geen nood! Wij hebben 10 dingen op een rijtje gezet die je moet hebben voor dé ultieme zomergarderobe. Hoeveel nummertjes kun jij al afstrepen?

1. Zomerjas | We hopen ‘m zo min mogelijk te hoeven gebruiken, maar als we er dan één nodig hebben, willen we natuurlijk wel een hip exemplaar. Ga voor een stoer bomberjack, een leren jasje of een mooie parka in een vrolijk kleurtje.

2. Zwemkleding | Een zomergarderobe is niet compleet zonder de nodige bikini’s, badpakken of zwembroeken. Onze favoriet? De zwemkleding van Beach & Bandits. Je kind loopt er dan niet alleen fashionable bij, maar is ook nog eens beschermd tegen de UV-stralen van de zon.

3. Zomerhoed | Je wilt natuurlijk niet dat je kind een zonnesteek oploopt, dus bedek je het hoofdje met een hip zonnehoedje of grote rieten strandhoed. Het is niet alleen functioneel, maar staat ook nog eens superleuk. Zo komt jouw kind dat dagje aan het strand wel door! Wij hebben er alvast 15 voor je bij elkaar geshopt. Bekijk ze hier

4. Zonnebril | En als je dan toch dingen aan het bedekken bent, zet je ook meteen even een zonnebril op bij je kind. Zo heeft je kleintje geen last van de felle zon én loopt je kind er als een echte fashionista bij. Een zonnebril mag niet ontbreken in de zomergarderobe van je zoon of dochter. Ben jij nog opzoek naar een hip exemplaar? Bekijk hier onze selectie

5. Luchtige kleding | De kast van je kind mag zich vullen met een overload aan zwierige rokjes, fladderende jurkjes en vrolijke shorts. Dus geen dikke stoffen en strakke kleding, luchtig it is!

6.Sandalen | Een luchtig schoentje mag niet ontbreken tijdens de warme temperaturen in de zomer. Ga voor een hip sandaaltje of slippertje waarin jouw kind kan paraderen over de boulevard, het strand of gewoon lekker in de achtertuin.

7. Bandana | Dit multifunctionele sjaaltje is onmisbaar in de zomergarderobe van je kind. Je kunt ‘m gebruiken om je nek, je pols of in je haar. Tip: knoop de bandana als elastiek om een staartje, want in de zomer is het véél te warm om die lange haren in je nek te hebben hangen, toch?

8. Badlaken | Een bezoekje aan het strand of het zwembad is natuurlijk niet compleet zonder een hip badlaken. Je hebt ze tegenwoordig in allerlei vrolijke kleurtjes en prints én zelfs een rond strandlaken is een feit. Hebben dus!

9. Sokken | In Nederland hebben we helaas ook dagen waarop het wat minder warm is, maar ook dan kan je kind gewoon jurkjes en rokjes dragen. Een paar (hoge) sokken eronder et voilà! Met sokken ziet een outfit er toch een tikkeltje zomerser uit dan met een legging.

10. Makkelijke kleding | Als het buiten zo warm is, heeft je kind vast geen zin om zich in moeilijke kleding te wurmen. Een playsuit is dan de ultieme oplossing; met één item ben je aangekleed! Daarnaast is dit ook handig om zó even over de zwemkleding aan te trekken.

Weet jij nog meer items die thuis horen in de ultieme zomergarderobe? Vul maar aan!

Opzoek naar meer zomervakantie inspiratie? KLIK HIER

Tags:

Plaats een reactie