STOERKIDS | DE 10 GENOMINEERDEN + WINNAAR

Woensdag 19 april was Kindermodeblog on Tour bij Stoerkids in Hilversum! Een fijne kinderkleding winkel in hartje Hilversum met een te gek merkenpakket  – lees & bekijk hier het backstage verslag als je deze hebt gemist & bekijk hier alle outfit foto’s 

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van Kindermodeblog on Tour bij Stoerkids in Hilversum bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury nu de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij Stoerkids én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €350,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….! Klik hier voor alle info over de wedstrijd

Je kunt via deze link shoppen bij Stoerkids

WIE IS DE WINKELWINNAAR VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ STOERKIDS IN HILVERSUM? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..SPANNEND!!

Klik hier om direct naar Stoerkids te gaan

Foto’s door Maru Alvarez

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINKELWINNAAR BIJ STOERKIDS IS GEWORDEN

Plaats een reactie