BACKSTAGE FOTO REPORT STOERKIDS HILVERSUM

Wat vliegt de tijd! Afgelopen woensdag was het alweer tijd voor de 6e en een-na-laatste Kindermodeblog On Tour styling dag. Maar met zulke leuke en gezellige dagen kan het ook bijna niet anders als dat de tijd snel gaat. Het zien van jullie – onze volgers – de blije koppies van de kinderen en nátuurlijk de prachtige beelden achteraf, om vrolijk van te worden toch? Afgelopen woensdag was Kindermodeblog on Tour bij Stoerkids in Hilversum… Lees je mee?

About Stoerkids

Ben je opzoek naar stoere kinderkleding en kinderkleding merken die je lekker kunt mixen en matchen? Dan ben je in Hilversum aan het juiste adres! Ilja en Chantal, de twee dolenthousiaste drijfveren achter Stoerkids helpen je maar al te graag. Te gekke kinderkleding merken als Bellerose, Circle of Trust, Tumble ‘N Dry, Tapete, By-bar, NIK&NIK, Kidscase, NOeser en méér kun je bij Stoerkids shoppen maar ook voor kraamcadeautjes en kinderschoenen kun je hier terecht. Zowel voor de allerkleinsten, maar zeker ook voor grotere (tiener) jongens en meiden is de keuze reuze. Ideaal toch? Je snapt dat dit het aankleden en stylen van de kids afgelopen woensdag nog leuker maakte. Kijk je mee naar de gezellige backstage beelden bij Stoerkids?

De outfit foto’s van alle kinderen zullen snel online komen in het album op Facebook. Maar geniet nu lekker mee met de beelden van afgelopen woensdag!

Final stop

Morgen zaterdag 22 april is de allerlaatste tour dag en sluiten we de Springtour af bij Petozzi in Den Bosch! Kom je gezellig langs? Neem vooral ook gezellig je vriendinnen met hippe kids mee, want we gaan er natuurlijk een geweldige dag van maken. Neem ook zeker even een kijkje op onze speciale Kindermodeblog on Tour pagina. Hier vind je alle info over de Tour én alles over de mooie prijzen die er te winnen zijn! See you soon!

Klik hier om direct te shoppen bij Stoerkids

Iedereen die er woensdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

– X♡ – Free en het Team van Kindermodeblog

Klik hier om naar de Kindermodeblog on Tour pagina te gaan voor meer informatie!

Klik hier im direct naar de webshop van Stoerkids te gaan

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie