DE NIEUWE ZWEMKLEDING VAN MEX!


Door Joliek:

Wat een geluk! Een extra dag vrij vanwege Pinksteren en dan getrakteerd worden op heerlijk weer. Genieten, maar voor ons ook eindelijk een paar dagen de tijd om de tuin af te maken. We hebben drie dagen keihard gewerkt met als resultaat een prachtige tuin die zo goed als af is.

Terwijl wij hard aan het werk waren heeft Mex zich prima kunnen vermaken in de tuin. Hij vindt het gras voelen helemaal geweldig en ook zijn nieuwe zwembadje was een hit.

Door dit weer kwam ik wel in de stemming om een zwembroekje te gaan kopen voor Mex. In het badje in onze eigen tuin hoeft hij uiteraard geen zwembroekje aan, maar als wij van de zomer naar Italië gaan heeft hij natuurlijk wel iets nodig om aan te trekken.

Ik zag de leukste zwembroekjes voorbij komen, maar een normale zwembroek leek mij niet zo handig. Hij moet nog een zwemluier aan en dan moet je daarover heen nog een zwembroekje aantrekken. Die optie viel voor mij dus af. Dan was er natuurlijk nog de optie om hem gewoon zwemluiers van de drogist aan te trekken, maar dit vond ik dan weer niet zo leuk. Zo’n zwembroekje staat namelijk wel super schattig, dus ben ik op internet opzoek gegaan naar zwembroekjes die ook als luier dienen. Ik kwam op een website terecht waar ze zwemluiers verkopen met leuke printjes. Schattig en functioneel, want op de luiers zitten drukkers waarmee je de luier groter en kleiner kan maken. Door dit handige systeem passen baby’s ze vanaf 4 kilo en kunnen ze er in doorgroeien tot ze 15 kilo wegen. Een laag prijsje is ook altijd fijn en die hebben deze luiers zeker, dus eigenlijk staat er niks in de weg om er is eentje te proberen!

Je kunt de zwembroek shoppen via deze link

Klik hier om de zwembroek te shoppen

Plaats een reactie