BANG BANG COPENHAGEN | DE NIEUWE SWEATER VAN MARE

Bang Bang Copenhagen, ieder seizoen word ik weer verrast door de waanzinnige collectie van dit kindermode merk. Ook voor Oliver en Doutzen heb ik ieder seizoen wel wat items van dit Scandinavische merk in de kast liggen. Verrassende prints, goede kwaliteit en zachte stoffen die  – ook na tig keer wassen – mooi blijven, toch wel een belangrijk puntje als je het mij vraagt.

Veel items in de collectie van Bang Bang Copenhagen zijn unisex, zo ook deze nieuwe sweater van Mare. Deze toffe sweater is namelijk niet alleen heel stoer voor meisjes maar ook gewoon voor jongens. En hoewel cactussen normaal altijd prikken hoef je voor deze cactus niet uit te kijken want hij is heerlijk zacht! Mix and match deze sweater op jouw manier tot een stoer of juist girly look. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mare draagt haar sweater hier samen met de stoere panter bomber van Name It – is tie niet gaaf! – en hippe streep short van Vingino. Ze is helemaal ready om op pad te gaan!

Je kunt de sweater van Bang Bang Copenhagen hier shoppen bij Toddlers and Tees

Klik hier om de sweater direct bij Toddlers and Tees te shoppen

Wat vind jij van Mare haar sweater?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie