MINI RODINI DE NIEUWE SHORT VAN BEAU


Door Nathalie:

Wat een geluk hebben wij de laatste weken met het weer. Hoe fijn vind ik het om de jongens                     ’s ochtends heerlijk een shirtje met kort broekje aan te doen in plaats van lange broeken, truien en sokken. Ten eerste gaat het veel sneller en ten tweede heb ik stukken minder was en dat is nu tijdens onze verhuizing erg fijn. Met drie boys heb je gewoon veel was, want er gaan soms wel twee setjes kleding per kind per dag doorheen en dan heb ik het nog niet eens over alle sportkleding die ik daarnaast ook nog eens moet wassen. Dus deze mama is dubbel blij met het mooie weer.

Vanaf het moment dat Mini Rodini de insectencollectie lanceerde was ik al verliefd op deze print. Echt weer een leuke nieuwe print dat echt weer eens anders was dan anders. Soms kan je het gewoon niet uitleggen en ben je meteen in love. Ik heb vrij snel het shortje gekocht en moest daarom even wachten tot ik hem bij Beau aan kon trekken, maar nu de zomer dan echt is begonnen hebben we er onwijs veel plezier van. Het is een heerlijk zacht en soepel stofje dus het zit ook nog eens erg fijn. Op de drukke printjes van Mini Rodini vind ik streepjes super staan en aangezien het streepjes shirt van Mingo een van mijn favo shirtjes is had ik gelijk een goed setje. Ik probeer het streepjes hemdje ook nog te bemachtigen, zodat ik ook nog een leuke combi heb voor het strand. Hoe vinden jullie de insectenprint van Mini Rodini?

Je kunt het broekje hier in de SALE shoppen bij Mini Rodini

Klik hier om direct naar Mini Rodini te gaan

Wat vind jij van Beau zijn nieuwe zomer short? 

Tags:

Plaats een reactie