I DIG DENIM | DE NIEUWE ZOMERJURK VAN OLIVIA

Hebben jullie ook zo genoten van het lange en zonnige Hemelvaarts weekend?
Wij worden zo vrolijk van dit weer en krijgen er heel veel energie van! De kindjes zijn heerlijk buiten aan het spelen en aan het zwemmen.

Voor Olivia haar huid is de zon wel even goed. Afgelopen weekend kwam de eerste waterpok tevoorschijn. Hier hebben wij heel lang naar uitgekeken en (eerlijk gezegd) tegen op gekeken. Ik was bang dat het een soort van hel zou worden? Olivia helemaal onder de waterpokken en in mijn gedachtes zou ze kapot gaan van de jeuk en uiteindelijk heel veel littekens er aan over houden. Dus jullie voelen hem vast al aan, mijn keukenkastjes puilden uit van de havermout vlokken, een voorraad aan menthol poeder en Tea Tree Oil.
Wat een aansteller ben ik geweest en wat is het meegevallen. Olivia heeft hooguit 30 waterpokken, verspreid over heel haar lichaam gehad, heel weinig dus! Af en toe een beetje jeuk en that’s it! Geen hell en geen ziek kind wat lijkt op een rode dalmatiër. ‘s Ochtends en ‘s avonds lekker badderen in een havermout bad en dat helpt perfect tegen de jeuk en ze drogen snel uit. Olivia vroeg zich af of wij de havermout bij ‘Maud’ hebben gekocht… Hahaha! Nu Philou nog en we hebben deze fase ook weer gehad.

Einde waterpokken, hallo jurk! Olivia heb ik verwend met een super gave jeansjurk, eentje die jezelf ook graag wil hebben. Eentje om samen te twinnen. Zij heeft geluk, ik heb pech.
De jeans jurk is van I Dig Denim, gescoord bij Toddlers & Tees. Een fijne webshop met gave merken en een genoeg keus in kleding, accessoires, lifestyle en zelfs de leukste fietsen van Veloretti!!
Het jurkje is een blouse model. Nu heel gaaf met blote beentjes of als het wat frisser is met kousen of een maillot. Een jurkje wat altijd stoer, lief en gekleed staat. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Geniet van het zonnetje!

Je kunt het jurkje van Olivia hier shoppen bij Toddlers and Tees

Klik hier om direct bij Toddlers and Tees te shoppen

Wat vind jij van het jurkje van Olivia?

Plaats een reactie