I DIG DENIM WINTERCOLLECTIE


De nieuwe herfst/wintercollectie van I Dig Denim is weer binnen bij Kidsdepartment! I Dig Denim liet zich inspireren door de Zweedse westkust, de zee, de rotsen en de lucht. Dit is ook weer te zien in de nieuwe collectie. De denim is de basis van de collectie, maar wordt aangevuld door mooie basics in heldere tinten. De basics zijn super te combineren met de jeans en een paar stoere sneakers of laarsjes! Een leuke sjaal erbij en het is helemaal af. I Dig Denim staat voor naturel en cool. Neem nu een kijkje bij Kidsdepartment en zie waarom!

De jeans van de collectie zitten super lekker en zijn verstelbaar in de taille. Ze zijn allemaal mooi afgewerkt, of het nu ligt aan de stof, de elasticiteit of de coating het maakt niet uit. De jeans zit en is super! De jeans heeft stretch en smalle pijpen, een goede combinatie voor een stoere look. Heb jij al een exemplaar van I Dig Denim in de kast hangen?

Ga naar Kidsdepartment om I Dig Denim te shoppen

I Dig Denim

I Dig Denim

I Dig Denim

I Dig Denim

Shop I Dig Denim bij Kidsdepartment.

Wat vind jij van deze collectie? 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie