ZIEN! NIEUWE COLLECTIE RYLEE + CRU


Moeders met dochters opgelet: de nieuwe collectie van Rylee + Cru is uitgeleverd en die wil je zeker niet missen! Dit kindermode merk verkoopt de meest lieve kleding voor baby’s en kinderen. Hun nieuwe zomercollectie bestaat uit speelse prints, een vleugje romantiek en heeft een vintage uitstraling. Een heerlijke collectie voor jouw meisje!

Het circusthema zien we overduidelijk terug in de collectie van Rylee + Cru. De collectie is ontstaan vanuit een mix van kunst en verbeelding, oftewel, perfect voor kinderen. De kleding is gemaakt van zacht katoen en bestaat uit hele lieve kleuren als ecru, roze, grijs, taupe en mosterdgeel. Een streepje hier, een stipje daar. De items uit de nieuwe collectie zijn makkelijk met elkaar te combineren. En vergeet vooral de sterrenprint niet. Deze print zagen we vorige zomer al voorbij komen en is nog steeds super hot. We love it!

Wat vinden jullie van deze magische collectie?

Je kunt hier de nieuwe collectie van Rylee + Cru shoppen

ss17_58SS17_44SS17_LB_8SS17_LB_7SS17_LB_39

Klik hier om direct de nieuwe zomercollectie van Rylee + Cru te shoppen

Tags: , , ,

Plaats een reactie