SPROET & SPROUT | HET NIEUWE BROEKJE VAN MEX!


Door Joliek:

Soms kom je online of in de winkel een kledingstuk tegen waarvan je meteen denkt: dit moet ik hebben!!! In sommige gevallen koop je het dan gewoon, maar soms zijn er redenen om dat niet direct te doen. Denk aan redenen als de prijs die wel echt belachelijk hoog is, het echt niet nodig hebben van een bepaald kledingstuk of toch nog een beetje twijfels hebben of je het wel vaak genoeg gaat dragen. Ik geef eerlijk toe, het gebeurt mij niet vaak dat dit door mijn hoofd gaat. Meestal ligt het item al in m’n mandje voordat ik er erg in heb. Toch heb ik zo af en toe nog momenten waarop ik wél goed nadenk over bepaalde aankopen. Nou is het met kleren voor mijzelf makkelijk, het is mijn eigen geld en ik moet er zelf in lopen, dus als ik het leuk vind dan koop ik het. Met kleding voor Mex ligt het een beetje anders. Ik ben over het algemeen wel degene thuis die zijn kleding uitzoekt en koopt, maar ik heb een vriend die er wel een mening over heeft en niet zomaar alles goed vindt.

Een tijdje terug kwam ik online een broekje van het geweldige merk Sproet & Sprout tegen. Ik was meteen verkocht, maar ik was in een verstandige bui en bedacht mij dat het broekje echt wel wat prijzig was voor een baby die zo hard groeit dat hij kledingstukken soms maar 1 á 2 keer aan kan. Daarnaast kijkend naar Mex zijn kledingkast wist ik ook wel dat het broekje echt totaal overbodig zou zijn, dus besloot ik het (nog) niet te bestellen. Ik ben zo jaloers op mensen die beslissen dat ze iets niet gaan kopen en het dan ook gewoon uit hun hoofd zetten. Ik krijg dat gewoon niet voor elkaar! Wat er in resulteerde dat ik minstens een paar keer per week aan het broekje dacht en uiteraard kwam ik het broekje ook nog regelmatig online tegen bij allerlei sites. Toen de sale periode begon, kon ik het niet laten om even te checken hoe het er voorstond en toen ik zag dat mijn favoriete broekje in de aanbieding was kon ik mijn geluk niet op. De prijs was misschien nog steeds wat aan de hoge kant en hij had het nog steeds echt niet nodig, maar dit kon mij ineens niet meer tegenhouden. Vol enthousiasme liet ik het aan Bart zien en ook hij vond het broekje geweldig, maar waar ik al bang voor was, wel een beetje onnodig om te kopen. Het is goed dat ik een partner heb uitgezocht die beter en langer nadenkt over dingen, want met mijn enorm impulsieve karakter houdt dit elkaar een beetje in balans, maar daar was ik in dit geval even niet blij mee.

Toch had dit broekje blijkbaar iets waardoor ook Bart overstag ging en toen hij vorige week op een avond thuis kwam uit zijn werk zei hij dat Mex (eigenlijk ik dus) het broekje van hem cadeau kreeg. En hoe heerlijk is het dat je tegenwoordig alles zo snel in huis hebt, twee dagen later lag het broekje op de deurmat! Van de week zag ik dat het broekje inmiddels nog goedkoper is geworden en nu echt voor een leuk bedrag te krijgen is! Op de foto draagt hij het broekje met een bijpassend shirt die tevens van Sproet & Sprout is en een mutsje van huisjeno56!

Oké, hij kan het waarschijnlijk echt maar een paar keer dragen, maar zeg zelf, dit kan je toch niet laten liggen…?

IMG_4302 IMG_4272 IMG_4277
Is deze broek ook iets voor jouw kleintje?
Tags: , ,

Plaats een reactie