SPROET & SPROUT | DE NIEUWE LEGGING VAN SCOTTIE


Door Rosan:

Het is een feit, mijn kleine smurfie heeft 2 dagen voor haar eerste verjaardag haar eerste stappen gezet!! Ze liep zo van de bank het kleed over en bleef daarna stilstaan om voor zichzelf te klappen. Ik weet nog goed dat Mckenzie 2 dagen na haar verjaardag haar eerste stapjes zette, maar Scottie heeft haar bij deze dus ingehaald!

Dat vergelijken dat is natuurlijk een typisch dingetje, je weet dat het geen zin heeft maar je doet het toch. Mijn twee meiden verschillen behoorlijk van elkaar. Mckenzie had met haar eerste verjaardag al vrij lang donker haar met een slag erin, Scottie heeft niet weinig haar maar allemaal kleine bijna donkerblonde krulletjes. Vaak hoor ik iemand vragen ‘hoe oud is hij’? En als moeder denk je dan, je ziet toch dat het een meisje is?! Ze heeft wel een fijn snoetje maar met kort haar is het dan toch twijfelachtig, plus dat ik haar vaak toch wel wat stoer kleedt. Past goed bij haar ondeugende karakter.

Toen ik deze leuke lemons legging van Sproet & Sprout zag wist ik ook gelijk dit wil ik combineren met denim! Maar ik denk dat het met een felle kleur of juist pastel ook super leuk staat. Perfect voor de zomer, want je kan er alle kanten mee op. Ik heb haar maar wel een haarbandje aangedaan en roze schoentjes, misschien zien mensen dan wel dat ze een meisje is 😉
Wat vind jij van Scottie haar nieuwe legging?
Tags:

Plaats een reactie