HET NIEUWE ZOMERSE BROEKJE VAN MEX


Door Joliek:

Wat ben ik toe aan de zomer! Nadat ik vorige week weer helemaal zeiknat op m’n werk was aangekomen, was ik er klaar mee. Gelukkig was het weer deze week al (veel) beter!

Aankomend weekend gaan wij naar Barcelona en daar zit het met het mooie weer wel goed. Het wordt ons eerste weekend zonder Mex en daar zie ik stiekem toch wel een beetje tegenop. We hebben afgesproken ieder jaar samen een weekend weg te gaan en daar sta ik ook nog steeds achter. Toch merk ik dat ik het niet zo makkelijk ga vinden als ik van te voren had gedacht. Uiteraard kijk ik wel enorm uit naar een weekend zon, lekker eten, een wedstrijd van Barcelona zien en natuurlijk een beetje shoppen. Hopelijk vind ik daar nog wat leuke zomerkleding voor Mex die je hier niet in de winkels ziet liggen.

Maar toen ik vorige week chagrijnig natgeregend zat te zijn, kon ik het niet laten wat nieuwe zomeritems voor Mex te shoppen. Bij de Zara kocht ik onder andere zijn eerste korte broekje. Een comfortabele blauwe bermuda van joggingstof. De bermuda is te koop voor een mooi prijsje en wordt ook in de kleuren geel en groen verkocht.

Op de foto draagt Mex het broekje met een gestreept basic T-shirt die ook van de Zara komt. Het broekje is makkelijk te combineren met allerlei soorten shirtjes: streepjes, effen, leuke prints, eigenlijk kan alles er op.

Het schattigste aan de zomerkleding vind ik toch wel die heerlijke dikke armpjes en beentjes die onder de kleding vandaan komen. De zomer kan wat mij betreft nu écht beginnen!

Hebben jullie dit makkelijk te combineren broekje al in huis?

Je kunt het broekje via deze link shoppen bij Zara

Klik hier om direct naar Zara te gaan

Heb jij de korte broeken al in de kast liggen?

Tags:

Plaats een reactie