HET NIEUWE ZOMERSE BROEKJE VAN MEX


Door Joliek:

Eindelijk… De temperatuur gaat omhoog, het ziet er buiten wat lichter uit en de weersvoorspellingen zijn weer wat positiever. Dat mag ook wel na het verschrikkelijke weer van afgelopen woensdag. Terwijl Mex lekker warm en droog onder de regenhoes lag, kwam ik na het doen van boodschappen thuis als een verzopen kat. Eenmaal warm en droog op de bank besloot ik dat ik donderdag (bij droog weer) even naar de stad zou gaan om een kijkje te nemen in de Zara. Een kijkje nemen klinkt alsof ik van plan was om niks te kopen, maar dat was natuurlijk niet het geval.
Ik heb lang gewacht met inkopen voor het nieuwe seizoen en woensdag was het moment gekomen waarop ik het niet meer kon laten. Gelukkig zaten de weergoden mij mee en stond ik afgelopen donderdag droog in de stad. In de Zara werd ik overspoeld met leuke kleding alleen stuitte ik ook al snel op een probleem. In de Zara heb je de hoek met de mini kleding en een hoek met de babyboy kleding. Mex draagt nu maat 68 en dit is nou juist de maat die er zo net tussen in zit. De meeste kleding op de mini afdeling vind ik meer voor de pasgeborenen en die fase heeft hij wel een beetje gehad. In de babyboy hoek zag ik het ene na het andere leuke item en daar ging ik dus druk opzoek naar de juiste maat. Tot mijn teleurstellling kwam ik er achter dat het grootste gedeelte van de kleding geen maat 68 had hangen. De keuze werd dus iets beperkter, maar gelukkig hing er nog genoeg leuks tussen in de juiste maat. Ik liep na een tijdje met een aantal leuke items in mijn hand toch nog even terug naar de mini afdeling om nog even te kijken of er echt niks tussen hing. Toen ik het bijna had opgegeven viel mijn oog op een leuk wit/blauw gestreept zomers broekje. Ik hou van streepjes en ik vind de speelse manier waarop de kreet ‘oh’ op het broekje verwerkt is ook erg leuk, dus werd ik enthousiast. Het grote voordeel aan de Zara zijn de zachte prijzen en zo besloot ik dat dit broekje ook nog wel mee naar huis kon.
Het broekje is als het straks beter weer wordt leuk te combineren met een lekker zomers shirtje, maar voor nu draagt Mex ‘m nog even met een lekkere warme trui van de H&M. Laat die zomer maar komen!
IMG_5060 IMG_5077 IMG_5079 IMG_5078
Klik hier om bij Zara te shoppen

Zin om onze video’s te bekijken? Klik dan even hier

Tags: , ,

Plaats een reactie