MINI RODINI | HET GAVE ZOMERJURKJE VAN PHILEINE


Door Renske:

Daar was ie dan gister; de zomer! Het duurde ietwat kort helaas maar door de tropische temperaturen telt deze dag wel dubbel. En dus was het ‘s ochtends eindelijk met blote benen en open schoenen naar buiten!

Voor Phileine weer de beste reden om een van haar nieuwe jurken aan te doen die ik dus onlangs voor haar geshopt heb omdat ze zo in die jurkenfase zit. Dit printje van Mini Rodini was  eigenlijk meteen al favoriet en dit jurkje bleef in mijn hoofd zitten. Ik twijfelde of het modelletje niet te lief was voor Phileine omdat ze wat stoerder is en kan lopen als een bouwvakker maar uiteindelijk toch overstag gegaan en helemaal happy.

En Phileine ook, nogal belangrijk in de fase waar zij zich in bevindt 😉 Eronder een sandaaltje met een (hoe kan het ook anders) dierenprintje van Gioseppo. Ik heb deze nu voor het tweede jaar op rij gekocht voor Phileine, naast dat ik ze gewoon heel tof vind hebben ze echt een heel goed voetbed en kan ze er dus heel lekker op lopen.  Phileine is heerlijk de hele dag buiten geweest in deze fijne outfit!  Wat vind jij van haar nieuwe jurkje?

Je kunt het jurkje hier shoppen bij Toddlers and Tees

Klik hier om de jurk van Mini Rodini direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe zomerjurk van Phileine?

Tags: , ,

Plaats een reactie